Lad os tjekke din septiktank

Skal du have tjekket din septiktank, er Midtdjurs Kloakservice de rette at kontakte. Siden 1976 har vi varetaget opgaver på hele Østjylland og det har givet os en bred erfaring, der gør os til førende indenfor vores felt. Vores store erfaring gør, at vi klarer diverse opgaver på kortest mulige tid og det afspejler sig i en fordelagtig pris i sidste ende. Vi går op i godt håndværk og sætter en ære i veludført arbejde og derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for dig, at vores arbejdsopgaver løses, så de er mere end blot i orden. Vi ser gerne, at du betragter os som en sparringspartner, der kan hjælpe dig til det bedst mulige resultat til den bedst mulige pris.

Hvad er septiktankens formål?

En septiktanks funktion er at holde på papir, slam og andre affaldsstoffer, der kommer fra det spildevand, der bliver udledt fra din kloak. Når septiktanken er ved at være fyldt, skal den tømmes, så der er plads til nyt skidt og affaldsstoffer. Der ryger masser af snavs og lignende ned i en septiktank i løbet af et år, og tømmes den ikke, kan det medføre, at tanken løber over, så den giver oversvømmelser og på den måde forurener både miljø og grundvand. Efter en tømning af septiktank, bør tanken spules og tjekkes godt igennem for at sørge for at alt skidt er ude, så den kan fortsætte med at gøre, hvad den skal så effektivt som muligt.

Hvad skal du være opmærksom på?

Har du en septiktank på din ejendom, er det vigtigt, at du holder øje med, at tanken holder effektivt på slam, papir og affaldsstoffer. Begynder det at sive fra tanken, er det tegn på, at den er ved at være fyldt, er forstoppet eller har skader. Midtdjurs Kloakservice kan efterhånden kalde sig specialister inden for septiktanke, og vi tjekker gerne din septiktank igennem for at sikre os, at den virker som den skal!

Kontakt os i forbindelse med tjek af din septiktank

Vi er de rette at kontakte, når du ønsker en god behandling og veludført arbejde. Med stor erfaring fra blandt andet Djursland og Midtdjurs varetager vi kloakservice i hele Østjylland. Heriblandt byerne Ebeltoft, Hornslet, Rønde og Grenå. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og høre mere om dine muligheder ved at anvende os som sparringspartner. Vi hjælper bl.a. også med dræn og spul af gyllerør.

Vi ser frem til at høre fra dig!septiktank tømning

Kontakt os her

Top